YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ASLIHAN AKBAL TÜYSÜZ ; SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR!

168

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmalarına Düzce’de Valilik ziyareti, öğleden sonra Cumayeri’nde pazaryeri ve esnaf ziyaretleri, akşam da Çilimli’de köy ziyaretleri ile devam etti.

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz Millet İttifakı Milletvekili Adayları ile birlikte Düzce Valiliği’ne giderek Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti. Tüysüz daha sonra partilileri ile birlikte Cumayeri’nde pazaryeri ve esnaf ziyaretleri yaptı, halkla sohbet etti. Tüysüz ve beraberindekiler akşam da Çilimli Köylerini ziyaret ettiler.

 

 

DÜZCE ZİYARETLERİ
Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, Millet İttifakı Milletvekili Adayları ve ittifak Bileşeni partilerin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Düzce Valiliği’ne giderek Vali Cevdet Atay’ı makamında ziyaret etti. Tüysüz ardından, beraberinde parti yöneticileri ve mensupları ile birlikte Cumayeri’ne gitti.

CUMAYERİ ZİYARETLERİ
Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz partisinin İl ve İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi, diğer yöneticileri ve onlara katılan CHP ilçe başkanı ile birlikte Cumayeri halk pazarını ziyaret etti.

Pazarcı esnafı ve halkla sohbet eden Tüysüz vatandaşları 9 Mayıs’ta Anıtpark’ta yapılacak Büyük Düzce Mitingine davet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve sorularını cevaplayan Tüysüz, sorunların çözülmesi için yetki gerektiğini, bunun içinde oylarına talip olduğunu belirtti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar