VELİLER BÖYLE YORUMLADI; BÖYLE REZİL BİR ORGANİZASYON GÖRMEDİK!

483

Minikler-Küçükler ve Yıldızlar yüzme müsabakaları Düzce’de yapıldı. Ancak organizasyondaki eksiklikler yüzünden hem öğrenciler hem de veliler büyük sıkıntı yaşadılar. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları Minikler-Küçükler ve Yıldızlar yüzme müsabakaları yapıldı. 10 Mayıs 2023 tarihinde Bahçeşehir Düzce Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Okul Sporları minikler-küçükler-yıldızlar yüzme müsabakalarına 150 sporcu katıldı.

 

 

Ancak müsabakada yaşanan organizasyon hataları hem yüzücü sporcu öğrencilere hem de velilere büyük zorluk yaşattı.  ilk olarak saatinde başlamayan organizasyon yüzünden veliler organizasyona teki gösterirken yarışmalar arasında verilen aralar da veli ve öğrencileri çileden çıkarttı. 10 da planlanan seramomi 15.30 da yapılırken yarışmaya katılan öğrencilerin uzun süre beklemek zorunda  kaldıkları müsabaka için veliler bu şekilde bir organizasyon olamaz diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ise ödülleri verildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key