YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GENEL KAPTAN CEMİL TÜYSÜZ’DEN SİTEMKAR PAYLAŞIM!

252

Düzcespor Genel Kaptanı Cemil Tüysüz sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu. ” Stadı yıkacağım inadı ile başlayan süreç” ifadeleri ile paylaşımına başlayan Tüysüz, sadece stadın değil, Düzcespor tarihinin ve taraftarın umutlarının da yıkıldığını belirtti.

18 Temmuz stadyumunun yıkılacak olması Düzce’de her kesimin tepkisini almaya devam ediyor. Düzceliler şehrin tarihini simgeleyen stadın yıkılmasını kabullenemezken bir tepki de Düzcespor Genel Kaptanı Cemil Tüysüz’den geldi.

Tüysüz sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda duygusal ifadelere yer vererek, aslında statla birlikte Düzcespor tarihinin de yıkıldığını belirtti

İşte Tüysüz’ün sitem dolu paylaşımı!

Bugün Düzceliler ve Düzcespor taraftarları anılarına mutluluklarına, hüzünlerine, yıkımla yine bir tarihine veda ediyor. Stadı yıkacağım inadı ile başlayan süreçte sadece Düzcespor’un maç oynadığı stadımız yıkılmadı.

Düzcespor yönetiminin emekleri yıkıldı,

Düzcespor taraftarının umutları yıkıldı,   

Düzcespor tarihi yıkıldı

 Düzcespor yıkıldı

YIKIM EKİBİ İŞE KOYULUNCA..

Vurulan her kazma ile enkaz altında bırakıldık, sesimizi duyan var mı diye bağırdıkça arkalarını dönüp giden,  sıkışıp tepkiler artınca kulübün kapısından ayrılmayanları da gördük.

Stat yapıyorum diye taraftar korkusundan stadın kapasitesini azaltanları da gördük.

Lig devam ederken devre arasına yetiştireceğim diyerek seçimde oy almak için teslim tarihini seçime ayarlayanları da gördük.

Daha neler neler gördük de  bir tek destek olduğunu görmedik şampiyon.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar