YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

UĞUR OKULLARINDAN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ!

292

Düzce Uğur Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hafta boyunca bir dizi etkinlikler düzenledi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Düzce kampüsü nde coşkuyla kutlandı.
Gençlik haftası kapsamında 16 Mayıs Salı günü öğrencilerden oluşan müzik grubunun verdiği konser ile başlayan şenlik, aynı gün bilim şenliği ile devam etti. 
17 Mayıs Çarşamba günü gençlere ilham veren efsane futbolcu, “Buz adam” Ergün Pembe , öğrencilerle söyleşi yaparak, onların hayattaki kariyerleri ile ilgili büyük ilham kaynağı oldu. 

 

18 Mayıs perşembe günü öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Törende konuşma yapan kampüs müdürü Erhan Bilgin, gençlerimizin bayramını kutlayarak başarılar diledi. 
Ardından tarih öğretmeni Muammer Karadayı, 19 Mayıs’ın tarihsel başlangıç ve sonrası ile ilgili bilgiler vererek, öğrecilerin bayramını kutladı. 
Daha sonra öğrencilerden oluşan koro şarkılar sergileyerek tören sonunda Atatürk’ün Gençliğe hitabesi okundu. Etkinlikler okulun dans  ekibinin gösterisiyle sona erdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar