YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DEV OPERASYON SONRASI VALİ EMNİYET TEŞKİLATINI TEBRİK ETTİ!

242

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Düzce Başsavcılığı koordinesinde büyük bir başarıya imza atarak Düzce tarihinin en yüksek uyuşturucu hap operasyonunu yaptılar.

Görevine 14 Mayıs 2023 tarihinde başlayan İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren’in bizzat yürüttüğü operasyonda yapılan istihbarat çalışmaları sonucu uyuşturucu madde taşıdığı öğrenilen bir otomobil TEM otoyolu üzerinde durduruldu. Durdurulan otomobilde 34 bin 589 adet extasy adı verilen uyuşturucu hap yakalandı. Operasyonda 1 kişi yakalanarak göz altına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

Operasyonu ardından Düzce tarihinde de bir ilk yaşandı. Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Düzce İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren ve Düzce İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kılıç Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesini ziyaret ettiler. Vali Atay ve protokol üyeleri operasyona katılan polislere teşekkür ederek, operasyon ve yakalanan maddeler hakkında bilgiler aldılar.

Diğer yandan sahada Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen uyuşturucu ile mücadelenin yanı sıra önleme faaliyetleri kapsamında ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ projesi de devam ediyor. Proje kapsamında 108 eğitim düzenlendi ve 7 bin 586 anneye ulaşıldı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar