DÜZCESPOR YENİ STADINDA DERİNCESPOR’A ACIMADI! 2-1 !

168

Düzcespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. haftasında sahasında Belediye Derince Spor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılıklı ataklara sahne olan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda her iki takım da savunmada daha fazla açık verirken, temsilcimiz Düzcespor 64. dakikada Ömer Esenkaya’nın golü ile 1-0 öne geçti.

85’TE PENALTI GOLÜ İLE GALİBİYETE ULAŞTIK !

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Belediye Derincespor, 72. dakikada Erdi Şehit’in kaydettiği golle skora denge getirdi. Dakikalar 85’i gösterdiğinde temsilcimiz bu kez Sedat Cengiz’in penaltıdan kaydettiği golle bir kez daha öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor ligde 2 de 2 yaparak puanını 6’ya çıkarmış oldu.

 

 

Maçı Düzce Valisi Selçuk Aslan , Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ercan Öztürk, Belediye Başkanı Faruk Özlü ve çok sayıda protokol mensubu da yakından takip etti. 

 

Hakemler: Yusuf Aydın, Muhammed Yıldız, Orhan Timurtaş

 

Düzcespor: Taha Ayan, Hasan Küççük, Ahmet Sun, Sedat Cengiz, Hüseyin Atakan Üner, Emre Gündoğdu (İbrahim Alan dk. 53), Yasin Palaz, Burak Başkaya (Uğur Arslan Kuru dk. 53), Şahin Şafakoğlu, Kerem Can Akyüz, Ömer Esenkaya

 

Belediye Derince Spor: Hüseyin Yılmaz, Canberk Ömer Özdemir, Alaattin Hamza Ok, Alpay Çelebi, Tuğkan Kamışoğlu, Erdi Can Şehit, Okan Baydemir (Melik Derin dk. 61), Mehmet Akyüz, Erman Bulucu, Alperen Pak (Ali Gündoğdu dk. 61), Hüseyin Karabey

 

Goller: Ömer Eserkaya (dk. 64), Sedat Özdemir (dk. 85 pen.) (Düzcespor), Erdi Can Şehit (dk. 72) (Belediye Derince Spor)

 

Sarı kartlar: Burak Başkaya, Hasan Küççük, Taha Ayan (Düzcespor) Okan Baydemir, Canberk Özdemir, Alpay Çelebi (Belediye Derince Spor)

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key