TURGUT ÖZAL LİSESİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİ SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR!

140

Yaşadıkları sorunları kamuoyu ile paylaşmak için Düzce Belediyesi önünden Anıtpark’a sessizce yürüyen Turgut Özal Lisesi öğrenci ve velileri, 11 aydır oyalandıklarını, prefabrike okulda eğitime zorlandıklarını, bürokrasi tarafından düşmanlaştırıldıklarını dile getirdiler.

Yeni eğitim yılında Azmimilli prefabrike okulunda eğitime devam edecek olan Turgut Özal Lisesi öğrenci ve öğrenci velileri, 11 aydır yaşadıkları bir dizi sorununun yanı sıra milli eğitim bürokrasisi tarafından önlerine koyulan engelleri anlatmak, mobbing uygulanarak okulu müdürü Mehmet Dişçi’nin istifaya zorlanma sürecini Düzce kamuoyu ile paylaşmak için belediye önünden Anıtpark’a sessizce yürüdü.

Pazar günü saat 14,00’de belediye önünde toplanan kalabalık yürüyüş korteji oluşturarak İstanbul caddesinden Anıtpark’a yürüdü. Anıtpark’ta önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Okullarını geri isteyen konuşmacılar, Madem biz depremzedeyiz kendi okulumuzda değiliz başka bir okuldayız , o zaman bizim tüm sosyal haklarımız, servis hizmetimiz, yemek hizmetimiz de ücretsiz olmasını istiyoruz “ dediler.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar