AKÇAKOCA’DA YENİDEN CÜNEYT YEMENİCİ SESLERİ YÜKSELİYOR!

179

2014-2019 Dönemi Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici ismi, yerel seçimlere 7 ay gibi kısa bir süre kala ön plana çıkmaya devam ediyor.

Ak Partinin potansiyel belediye başkan adayları içerisinde ismi en çok konuşular arasında gösterilen Yemenici, yapılan anketlerde de ismine en çok teveccüh gösterilen siyasiler arasında gösteriliyor.

 

Başkanlığının ardından aktif siyasetten bir an olsun kopmayan, ilçenin ve bölgenin temel sorunlarının çözümü noktasında zaman zaman yapmış olduğu açıklamalar ile gündem oluşturan Yemenici, akılcı ve mücadeleci siyasi anlayışı dikkat çekiyor. Bir çok ismin aday adayı olmayı düşündüğü Ak Partide, aday adaylarının çoğunun kamuoyu nezdinde karşılığı bulunmazken, Yemenici isminin aradan geçen zaman diliminde halan daha etkisini yitirmemiş olması ve kamuoyu nezdinde önemli bir karşılığının bulunması, eski başkan Yemenicinin aradan geçen zaman diliminde siyaseten daha da ustalaştığı yorumlarını da beraberinde getiriyor.

Ciddi bir çalışma içerisinde olduğu yorumları yapılan Yemenici’nin aday olması olması halinde parti dışından da bir çok önemli ismin desteğini şimdiden aldığı yorumları kapalı kapılar ardında en çok konuşulan konuların başında geliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key