DÜZCESPOR 2 ARNAVUTKÖY BELEDİYE 1 !

146

Düzcespor, TFF 2. Lig’in 6. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor’u 2-1 mağlup etti.

 

Geride kalan 5 haftada 2 beraberlik 2 galibiyet ile puan tablosunda 7 puanla orta sıralarda yer alan Düzce Cam Düzcespor son 3 müsabakada 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle son haftalarda başarısız bir grafik çizmişti. Bu maça, taraftarların değimiyle dönüm maçı olarak bakan Düzce Cam Düzcespor, maçın ilk yarısında rakibi Arnavutköy Belediye Gençlikspor’u durdurmayı başardı.

 

İlk yarısı 0 – 0 biten ve konuk ekibin çok sayıda net pozisyonlar bulduğu maçın 2. yarısına daha istekli, arzulu ve hırslı başlayan ev sahibi Düzce Cam Düzcespor aradığı golü 72. dakikada, takım kaptanı Sedat Cengiz ile buldu ve 1-0 öne geçti.

Bu golden 4 dakika sonra Düzcespor’da 2. yarı da oyuna giren Yakup Sinan Zorlu durumu 2-0’a getirdi. 90 dakika Düzcespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile biterken, maçın son uzatma dakikasında rakip takımın futbolcusu Polat Yalder’in attığı golle şeref sayısını kaydetti ve müsabaka 2-1 Düzce Cam Düzcespor’un galibiyetiyle sona erdi.

 

Hakemler: Berkan Çetin, Kurtuluş Aslan, Kerem İlitangil

 

Düzcespor: Taha Ayan, Serdarcan Eralp, Oğuzhan Aydoğan, Sedat Cengiz, İbrahim Alan, Emre Gündoğdu (Yakup Ramazan Zorlu dk. 66), Yasin Palaz (Hamit Kulya dk. 35), Şahin Şafakoğlu, İsmail Zehir, Kerem Can Akyüz (Uğur Arslan Kuru dk. 78) Ömer Eserkaya

 

Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor: Cantuğ Temel, Hüseyin Eren Bektaş, Erkul Küçük (Kerem Kılıç dk. 80), Abdullah Çelik, Ufuk Özcan, Harun Özcan (Polat Yaldır dk. 71), Metincan Cici (Mehmet Aslan dk. 62), İrfan Akgün (Mustafa Diler dk. 80), Ahmet Batuhan Akyüz, Ahmet Arda Tuzcu (Hasan Türkyılmaz dk. 80), Umut Aydın

 

Goller: Sedat Cengiz (dk. 73), Yakup Ramazan Zorlu (dk. 76) (Düzcespor), Polat Yaldır (dk. 90+3) (Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor)

 

Sarı kartlar: Şahin Şafakoğlu, Uğur Arslan Kuru, Taha Ayan, Sedat Cengiz (Düzcespor), İrfan Akgün (Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor)

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key