YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI!

639

Düzce’de eğitim camiasında başarısızlıklarıyla gündemden düşmeyen Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç görevden alındı.

 

Turgut Özal Anadolu Lisesinin okul binası sürecini başarısız bir şekilde yöneten ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü velilerle karşı karşıya getiren, 800 öğrenciyi sağlıksız prefabrik okula sokan Tamer Kırbaç, tüm Düzcelilerin tepkisine sebep olmuştu. Ardından Düzce Lisesi adının geri verilmesi sürecinde, Kırbaç 1 yıldır sürdürdüğü ve bakanlıktan onay aldığı isim değişikliğine tepki gelince sessizliğe bürünerek, Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı hedef haline getirmişti. Tüm Düzce’nin tepkisine neden olan Kırbaç, bu süreçlerin akabinde görevden alındı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Emrullah Aydın, Kırbaç ‘in yerine Düzce İl Milli Eğitim Müdürü oldu.

EMRULLAH AYDIN KİMDİR?

lkokulu Oltu’da, Orta ve Liseyi İskenderun İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Aydın, 1994 yılından Erzurum Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun oldu.

Yüksel Tahsilini Aydın Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim alanında tamamlayan Aydın, 1995 yılında Esenler İbrahim Turhan Lisesi’nde göreve başladı. Bahçelievler, Bakırköy gibi ilçelerde idari görevlerde bulunan Aydın, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge biriminde çalıştı ve 2014 yılında Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

STK ve gönüllü oluşumlarda aktif olduğu bilinen Aydın; Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, İstanbul Sivil Anayasa Platformu, İstanbul Gönüllü Teşekküller gibi kuruluşların yanında 2005-2014 yılları arasında Eğitim Bir Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanlığı vazifesini de yerine getirdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar