YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖZLÜ; SİZLERİN TALEPLERİNİ DİNLEMEYE GELİYORUZ!

363

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretlerine Uzunmustafa ve Nalbantoğlu mahalle sakinlerini ziyaret ederek devam etti. “Düzce’de elini sıkmadığımız, hatırını sormadığımız tek bir hemşehrimiz kalmasın” diyen Başkan Özlü, “benim amacım bu işler bittiğinde hayırla anılmaktır” ifadesini yineledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hem belediye hizmetlerini birebir vatandaşlara anlatmak hem de mahalle özelinde ihtiyaç duyulan yatırımları bizzat Düzcelilerden öğrenmek amacıyla yaptığı ziyaretlere Uzunmustafa ve Nalbantoğlu mahallelerinde sürdürdü. İlk olarak Uzunmustafa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, konuşmasına mahalle ziyaretlerinin amacından söz ederek başladı ve belediyeden talebi olan her vatandaşı can kulağı ile dinledi.

“SABİHA ULUSOY KÜTÜPHANESİ MAHALLEMİZE DEĞER KATTI”

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün girişimi ve İş İnsanı Hasan Ulusoy’un destekleri ile inşa edilen, kısa bir süre önce de açılışı yapılan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi hakkında konuşan bir vatandaş, kütüphaneden çok memnun olduklarını dile getirerek “benim düğünüm eskiden burada bulunan Konak Gazinosu’nda olmuştu. Ben mesela orasının böyle güzel bir projeye dönüşmesinden çok mutlu oldum. Çünkü benim çocuklarım buraya geliyor, ders çalışıyor. Buradaki ortam onları bu konuda motive ediyor. Ben inanıyorum ki burası geliştikçe daha fazla dikkat çekecektir. Bu güzel yer mahallemize değer kattı diye düşünüyorum. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZİN MUTLULUĞUNUZ İÇİN EMEK VERİYORUZ”

Mahalle ziyaretlerini önemsediğinden bahseden Başkan Özlü de; “bizim tek amacımız Düzce’ye bir şeyler katmak, taşı taşın üstüne bile koysak bir iş ortaya çıkarmaktır. Yaptığımız her şey sizin için, sizin mutluluğunuz içindir. Asli hizmetlerimizden dört bir yanda devam eden projelerimize kadar her bir Düzceli için emek veriyoruz. Bu emeğin kalıcı ve gözle görünür hale gelmesini amaçlıyoruz. Bunlar zaman alabilir, size göre eksik kalabilir. Eksik olduğunu düşündüğünüz her konuda bize ulaşın, söyleyin, mahalle muhtarlarımızla görüşüyoruz. İsteyin, imkanlarımız dahilinde ne gerekiyorsa yapalım” dedi.

NALBANTOĞLU MAHALLESİNDEN İLGİ BÜYÜK OLDU

Daha sonra Nalbantoğlu mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Özlü, buluşmaya katılan vatandaşlara seslenerek “referandum yaparak vatandaşlarımıza sorduk, son olarak 2 köyümüz daha mahalle oldu ve bize katıldı. Şu an Düzce Belediyesi 58 mahalleye hizmet veriyor. Bu sayı her geçen zaman artacak bunu biliyoruz. Buna göre yapılanmamızı sürekli olarak geliştiriyoruz. Bizim tek beklentimiz, başarı kriterimiz sizin memnuniyetinizdir” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar