KAMPÜSE HOŞ GELDİN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI!

152

Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Kampüse Hoş geldin Etkinlikleri” büyük bir coşkuyla başladı. Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, etkinlik alanını ziyaret ederek öğrencilerle tanışıp, onların istek ve önerilerini dinledi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’e; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Öztürk ve Prof. Dr. Serkan Torun, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Nihat Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kütük, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cengiz Tuncer ve daire başkanları eşlik etti.

 

 

Öğrencilere yönelik etkinliklerin de düzenlendiği programda öğrenci toplulukları standını tek tek gezen Prof. Dr. Nedim Sözbir ve beraberindeki heyet, öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Prof. Dr. Sözbir, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

 

 

Cuma gününe kadar sürecek olan “Kampüse Hoş Geldin Etkinlikleri” kapsamında; öğrenci topluluk stantlarının yanı sıra, ayaklı şişme dart, denge oyunu, zeka oyunları, basketbol, tenis, açık hava sineması, labirent, halk oyunları, paraşüt oyunu, çuval yarışı gibi etkinlikler ve sürpriz aktiviteler de düzenleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key