MERAL AKŞENER DÜZCE ADAYINI AÇIKLAMAYA GELİYOR!

314

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçim startını vermek için Düzce’ye geliyor. Akşener’in Düzce temasları sırasında, Düzce Belediye Başkan Adayını da açıklaması bekleniyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik takvim işlemeye devam ediyor. Bu kapsamda yarın Düzce’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilatının il genelindeki seçim çalışmalarına start verecek. Akşener’in Düzce temasları sırasında Düzce ve İlçe Belediye Başkan adaylarını da açıklaması bekleniyor. 

Akşener, 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da bir Restaurant’ta teşkşilat mensupları ile bir araya gelip istişarelerde bulunacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Yarın, 19 Ekim Perşembe günü, saat 14.00 da D-100 karayolu üzerinde yer alan Acaroğlu Restaurantta Genel başkanımızı ve parti yetkililerimizi ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız.  2024 Yerel seçimlerine de başlangıç olması adına Düzce Merkez Belediye Başkan Adayımız ile 2 ilçe Belediye Başkan Adayımızı kamuoyu ile paylaşacağımız bu toplantımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key