YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TESLASAN ENERJİ MAKİNE A.Ş. DÜZCE’YE YATIRIM YAPMAK İÇİN KOLLARI SIVADI!

621

2014 yılında Teknoloji firması olarak faaliyetlerine başlayan ve 2020 Yılından bu yana Enerji sektöründe hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Teslasan Enerji Makine A.Ş. kısa sürede sektöründe marka olmayı başardı.

 

Teslasan Enerji Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Toraman şirketin kurulduğu günden buna hedeflerine emin ve sağlam adımlarla ilerlediğini belirterek 2024 yılı itibari ile Teslasan Markasının bir Düzce markası olmasını arzuladıklarını bu nedenle de üretim üssü olarak bundan sonraki süreçte Düzce’ye yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.

 

 

2023 yılı itibari ile Teslasan markası ve çatısı altında İstanbul’da 6000 m2’lik bir alanda üretimlerini sürdürdüklerini belirten Toraman, özellikle Jenaratör sektöründe kısa sürede aranılan ve tercih edilen bir marka haline geldiklerini söyledi. Sektörde daha ileri seviye yatırımlar için arge çalışmalarının devam ettiğini belirten Toraman, bir çok ilde temsilcilikler verdiklerini Düzce’nin yanı sıra İstanbul ve Gebze’de merkez ofislerin faaliyet gösterdiğini ve 2024 yılı itibari ile de Teslasan Markasının  üretim üssünü Düzce yapmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Marka değerini yükseltmek için sürekli yatırımlar yaptıklarını belirten Teslasan Enerji Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Toraman Tübitak ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Enerji Sektörü hızla büyüyen ve gelişen bir sektör. Bizde bu sektörde lider bir kuruluş olmak için çok çalışıyoruz. Hem Satış hem de satış sonrası destek noktasında güçlü bir ekip ile çalışıyoruz. Bu da marka değerimizin artmasına neden oluyor dedi.

 

 

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumun kendileri için yatırıma engel olmadığını belirten Toraman Ülkemiz her zaman güçlü ve kararlı bir şekilde ayakta kalmayı başarmıştır. Bizler Birer Türk vatandaşı olarak ülkemize ekonomik anlamda katkı sağlamak için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte İlimizin yöneticilerini ziyaret ederek hedeflerimizden ve projelerimizden bahsedeceğiz. Düzcemize yatırım noktasında da en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar