TEM OTOYOLUNDA CİP TIRIN ALTINA GİRDİ! 5 YARALI!

189

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında bir cip, önündeki kamyona arkadan çarptı. Kazada cip sürücüsü ve araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, otoyolda ulaşım bir süre aksadı.

Olayın perde arkası: cip, kamyonun arkasına saplandı!
Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde korkunç bir kaza yaşandı. Selim G. yönetimindeki 34 CMK 748 plakalı cip, aynı istikamette ilerleyen Hilmi T. yönetimindeki 46 AEV 013 plakalı kamyona arkadan çarptı. Feci kazada cip içinde bulunan 5 kişi ağır yaralandı.

Kaza anı: bolu dağı tüneli çıkışında dehşet!
Kaza, Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde, Bolu Dağı Tüneli çıkışında bulunan Ekrem Özdemir Viyadüğü mevkisinde meydana geldi. Sürücü Selim G.’nin kontrolündeki cip, hızla ilerlerken önündeki kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip adeta kamyonun altına saplandı. Kazada, cip sürücüsü Selim G. ile araçtaki Şerife, Sevim, Muhsin G. ve kimliği öğrenilemeyen yabancı uyruklu kadın yaralandı.

İlk müdahale olay yerinde: sağlık ekipleri seferber oldu
Kazanın hemen ardından olay yerine polis, jandarma, Karayolları, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları çeşitli hastanelere sevk etti. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key