BECEREMEDİ SUÇU BELEDİYEYE ATTI!

191

Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasemin Çağır’ın Anıtpark’ta gerçekleşen dev Türk bayrağı denemesi sonrası yaptığı çıkış ve öğretmenlere attığı mesajda sarf ettiği sözler Düzce gündemine oturdu. Orta Öğretimden sorumlu Şube Müdürü’nün bizzat izin verdiği  dev Türk Bayrağı rekor denemesi başarısızlıkla sonuçlandı. 8181 öğrenci ile denemesi yapılan Organizasyonda İl Milli Eğitim Müdürü Yasemin Çağır, kendi hatasını görmezden gelerek suçluları öğrenciler ve Düzce Belediyesi olarak ilan etti.

 

Çağır mesajında “Değerli Arkadaşlar bugün çok zor bir gün geçirdik. Güzel başlayıp çok üzücü şekilde bitti. Öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz çok yoruldu bu konuda çok haklılardı. Provaydı bu. Olmama ,yapılamama ihtimali hep konuşuldu, hep vardı. Sürpriz olmadı. Bizden Milli Eğitim olarak öğrenci istendi. Ancak proje planlaması tamamen Belediyemize aitti. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz son anda müdahil oldular ama yetmedi. İsyan haklıydı, tepkiler yanlıştı. Para atma, kartonları fırlatma, birilerini yaralama yakışmadı bize. Denendi olmadı. Bir daha denemeyeceğiz, denetmeyeceğim. En çok üzüldüğüm nokta öğrencilerimizin saygısız davranışları, birbirlerine zarar vermesi oldu. Hayırlısı diyorum ,emekleriniz için sizlere , öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu konuda öğretmen arkadaşlarımızı da bilgilendirmenizi rica ediyorum” dedi.

 

Her etkinlikte ön planda olmaya çalışan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasemin Çağır’ın sorumluluğunda olan ve başarısızlıkla sonuçlanan bir organizasyonda sorumluluğu almak yerine öğrencilerini ve belediyeyi suçlaması tepkilere neden oldu. Kamuoyunda attığı mesajda sarf ettiği sözler nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Çağır; tekrar yaptırmayacağım ifadesi ile de Ak Partili belediyeye resmen cephe almış oldu. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar