YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN MESELESİ KONUŞULDU!

235

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Osmanlı’dan Günümüze Arz-ı Mukaddes: Kudüs ve Filistin Meselesine Genel Bir Bakış” adlı program, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Büşra Kesici ile Öğr. Gör. Fatih Durmuş, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Seymen Çiftçi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

 

 

Program kapsamında Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden Dr. Emine Şahin, Kudüs ve Filistin meselesini tarihi bir perspektiften ele aldı. Filistin’deki işgalin geçmişten günümüze kronolojik değerlendirmesini yapan Dr. Emine Şahin, bugün yaşanan olayların anlaşılabilmesi için geçmişten günümüze tarihsel analizin iyi yapılması gerektiğine dikkat çekti.

 

 

Soru-cevap bölümü ile sona eren programda,  Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk tarafından konuşmacı Dr. Emine Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar