AK PARTİ’NİN AKÇAKOCA ADAYI KİM OLACAK?

190

31 Mart Yerel seçimleri için Ak Parti’nin aday belirleme sürecinde en çok zorlanacağı ilçelerin başında Akçakoca geliyor. Ak Parti’de bazı teşkilat üyeleri yeni bir aday ile seçimlere girmeyi öngörse de dengeler bu görüşü çürütüyor. Belediye Başkanlığını elinde bulunduran MHP, seçimi kazanmak için yoğun mesai harcarken CHP’nin aday adayı kardorunda  Tuğrul Abanoz ve Fikret Albayrak gibi önemli isimlerin bulunması iktidar partisi açısından seçimin kolay geçmeyeceğini gösteriyor. 

 

Ak Parti’nin ilçede yaptırdığı anketlerde çıkan sonuçlar göz önünde bulundurulduğunda Ak Parti’nin 31 Mart seçimlerinde mecara aramaması gerektiğini açıkça gösterdi. Halen ilçe yönetiminin atanamamış olması da Ak Parti’nin Akçakoca’da seçim çalışmalarına başlamasını geciktirirken oklar Ak Part’nin seçimi kazanabilmesi için tek bir ismi gösteriyor. 

 

Ak Parti’de aday belirleme sürecinde partinin her kesiminden farklı isimler destek görürken Ak Parti’ye gönül verenler ise bu durumun ilçede Seçim sonuçlarını olumsuz etkileyeceğini ve seçim kaybetmeye kadar varacak sonuçları olabileceğini savunuyorlar. Ak Parti’yi destekleyen vatandaşlar ilçedeki siyasi dengelerin çok iyi analiz edilmesi gerekildiğini ve aday belirleme sürecinde sokağın sesine kulak verilmesinin şart olduğunu belirtiyorlar. Belirlenecek olan Adayın Ak Parti tabanından gelmesi, davaya hizmet etmiş ve etmeye devam eden bir isim olması ve her kesimin kucaklayabileceği ve kabul görecek bir ismin aday yapılması görüşünde birleşiyorlar. 

İlçede siyasi hırsların bir kenara bırakılması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar Ak Parti’nin tabandan gelen ve partililerin benimseyeceği bir aday ile seçime gitmesi gerektiği fikrinde birleşiyorlar. 

 

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key