YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ HALKIN İSTEDİĞİ ADAYLARLA SEÇİME GİDECEK!

250

 

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu 31 Mart 2024 yerel seçimleri için 5 aşamadan oluşan aday belirleme süreci olacağını belirterek halkın karşısına halkın istediği adaylarla çıkacaklarını söyledi. İlçe ve beldelerde bizzat teşkilat olarak anket yaptırıldığını belirten Şengüloğlu halkın ne düşündüğü ve kimi aday görmek istediği bizler için çok önemli. Bu nedenle şimdi de telefon anketi ile halkımıza tekrar soracağız. Amacımız hata yapmadan halkımızın karşısına en doğru adayları çıkarmak dedi.

LİSTE DIŞI SÜRPRİZ ADAYLAR BEKLENİYOR!

Halk anketlerinde mevcut aday adaylarının yanı sıra aday görmeyi istediğiniz başka bir isim varsa lüften belirtiniz seçeneğini de sunan Ak Parti aday tercihini yaparken aday adaylığı için müracaat yapan isimlerle sınırlı kalmayacak ve ismi gündeme gelen öne çıkan isimleri de değerlendirmeye alacak. Böylelikle yerel seçimlerde kazanma şansını daha da arttıracak.
Ak Parti Akçakoca başta olmak üzere Cumayeri, Kaynaşlı ve Yığılca’da liste dışından sürpriz isimlerle seçime girebilir. Boğaziçi ve Beyköy Beldelerinde de değişim beklendiği ve halkın karşısına yeni isimlerle çıkılabileceği belirtiliyor.
Öte Yandan Hasan Şengüloğlu başkanlığındaki İl yönetiminde yerel seçimler için çok sayıda ismin aday adaylığı müracaatında bulunması yedek listede yer alanlara aktif siyasetin yolunu açtı.

Yerel seçimler için yoğun mesai harcayan Ak Parti adaylarını Ocak sonuna kadar belirleyip seçim çalışmalarına başlayacak.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar