DÜZCE İTFAİYESİ 2840 OLAYA MÜDAHALE ETTİ!

80

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2023 yılında 2 bin 840 olaya müdahale ederken, 4 bin 229 vatandaşa da yangın ve afetle mücadele eğitimi verdi.
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2023 yılı istatistiklerini yayımladı. Merkez ve Bahçeşehir bölgesinde bulunan 2 istasyonda 17 araç ve 80 personel ile görev ifa eden ve sadece görev bölgesinde değil ülke genelinde yaşanan afetlere de müdahale eden itfaiye teşkilatı, bir yıl boyunca 2 Bin 840 olaya müdahale ederken, 4 Bin 229 vatandaşa eğitim verdi.
Belediye Başkan Faruk Özlü’nün girişimleri ile çağın gereklerine uygun olarak hem fiziki şartlar hem de araçlar bakımından modernize edilen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Bu doğrultuda hareket eden itfaiye teşkilatı, Çoban mevkiindeki yeni ve tam teşekküllü modern binası, modernize edilmiş ve her olaya müdahale edebilecek kapasiteye yükseltilmiş araçlarının yanı sıra Bahçeşehir bölgesindeki istasyonu ile birlikte her an göreve hazır şekilde kendini geliştirmeye devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key