AK PARTİ’NİN AKÇAKOCA KARARININDA KRİTİK HAFTA !

106

31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme sürecinin devam ettiği Düzce’de Ak Parti, aday adaylığı yarışına son noktayı koymakta zorlanıyor. İlçelerde halen adaylarını netleştiremeyen ve isimler üzerinde çalışmaların devam ettiği Ak Parti Düzce İl teşkilatında hedef 10 belediyenin 10’nu da kazanmak. Bu hedef doğrultusunda seçim kaybetmemek adına doğru adaylarla yola çıkmanın gayreti içerisinde olan Ak Parti’de işlerin en karışık olduğu ilçelerin başında ise Akçakoca  geliyor. 

Akçakoca için aday kararını vermekte zorlanan parti teşkilatı, Akçakoca’da kimin aday olması gerektiği ile ilgili adeta her gün onlarca telefon ve yüzlerce mesaj alıyor. İlçe teşkilatı bir yandan aday belirleme noktasında görüşünü belirtirken, partinin ileri gelenleri farklı görüşlerde bulunuyorlar. Seçimi kazanabilmek için adayın içeriden mi? yoksa dışarıdan mı? olması gerektiği hususunda partililer adeta görüş ayrılığına düşmüş durumda. Birden fazla görüşün savunulduğu ilçede son kararı Ak Parti Genel merkezi verecek. Genel merkez anketlerde halkın görüşüne önem verirse adayın liste dışından olması ihtimali yükseliyor. Ancak Genel Merkez yerel teşkilatın görüşünü dikkate alırsa adayın 6 isimden biri olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Verilecek kararın bu hafta netleşmesi ve kamuoyu ile paylaşılması da bekleniyor.

 

Akçakoca’nın artık hak ettiği yerde olması gerektiğini savunan seçmenler,  Ak Parti’nin yerel seçimlerde seçimi kazanmak için  vereceği kararın çok önemli olduğunu vurgularken birilerinin isteklerinin değil halkın ne istediğinin dikkate alınması gerektiğini ifade ettiler. Ayrıca il başkanı Hasan Şengüloğlu’nun ilçelerdeki aday belirleme noktasında tavrı ve fikri kendi siyasi geleceğini de yakından ilgilendiriyor. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key