YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

GÖLYAKA 112 İSTASYONUNUN TEMELİ ATILDI!

100

Gölyaka ilçesinde düzenlenen temel atma programı ile ilçeye yeni bir kalıcı hizmet daha kazandırılmış olundu. Gölyaka Devlet Hastanesi dördüncü katında bulunan istasyon, çağrı geldiğinde yaşanan aksaklıklar ve zaman kaybını aradan kaldırabilmek için yapılan girişimler sonrasında İmamlar Mahallesinde modern bir tesisin temeli protokol tarafından atıldı. 

Programa, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, İlçe Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız, Belediye Başkanı Yakup Demircan ve İl ve İlçe protokolü katıldı.

Tesisin İlçeye kazandırılmasını sağlayan Başkan Demircan yaptığı konuşma da; “Acil sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için 473 m² alana inşaa edilecek olan bu modern tesis, Gölyaka’mızda yaşayan her bireyin sağlık hizmetlerine kolay ve hızlı erişimini sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Gölyaka 112 İstasyonunun, İlçenin sağlık alt yapısını güçlendirerek, acil durum müdahale kapasitesinin artırılması ve halkımızın sağlık ihtiyaçlarına anında cevap verebilecek nitelikte olacaktır” dedi.

 

 

Acil sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi için 473 mt² alana inşaa edilecek olan bu modern tesis; Gölyaka’da yaşayan her bireyinin sağlık hizmetlerine kolay ve hızlı erişimini sağlamak amacıyla tasarlandı. Gölyaka 112 İstasyonunun, ilçenin sağlık alt yapısını güçlendirerek, acil durum müdahale kapasitesinin artırılması ve halkın sağlık ihtiyaçlarına daha etkin cevap verebilecek nitelikte olması planlanmakta olduğu ifade edildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar