ÖZLÜ; AKÇAKOCA MTA’YI TANJU ÖZCAN’A KAPTIRDI!

104

   Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Ak Parti’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumur’un 41. projesi olarak açıkladığı  Akçakoca’da yer alan MTA tesisine sahip çıktı ve bu tesisi Bolu Belediyesi’ne kazandırma sözü verdi. Özcan bununla da yetinmeyerek Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı ile de görüştüklerini ve seçimden hemen sonra bu devrin gerçekleşeceğini söyledi. 

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Akçakoca’da bulunan kendine ait havuzu ve plajı olan MTA tesisini alarak, Bolulu gençleri ve tatile gidemeyen ihtiyaç sahiplerini tesiste ağırlayacaklarını duyurdu. Özcan’ın sosyal medya hesaplarında video paylaşarak duyurduğu müjdeyi izleyenler, “Bolu’ya deniz geliyor” diye yorumladı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün mutlaka Akçakoca Belediyesi’ne geri kazandıracağız dediği Mta Tesisleri için bakalım Özlü’nün mü yok sa Özcan’ın mı dediği olacak bunu zaman gösterecek. 

“TEK EKSİĞİMİZ DENİZDİ”

Özcan’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

“Tek eksiğimiz denizdi, buna da çözüm ürettik!

Akçakoca’da bulunan MTA tesislerinin tahsisini, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden alarak orada bir tadilat yapacağız ve kendine ait havuzu, kendine ait plajı olan bu tesisi Bolu halkının hizmetine açacağız. Gençlerimizi ve tatile gidemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizi Bolu Belediyesi olarak burada ağırlayacağız.”

 

 

Tanju Özcan’ın AKÇAKOCA MTA Tesisleri ile ilgili paylaşımı şu şekilde;

https://twitter.com/search?q=AK%C3%87AKOCA&src=typed_query

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key