YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

SEÇİM HEYECANI SON 10 GÜN KALA TAVAN YAPTI!

122

Yerel seçimlere kısa bir süre kala diğer şehirlerde olduğu gibi Düzce’de de büyük bir heyecan yaşanıyor. Düzce’de özellikle Yeniden Refah Partisi, İyi Parti ve AK Parti arasında kıyasıya bir rekabet göze çarpıyor. Cadde ve sokaklar adeta bu üç partinin seçim afişleri ve reklamları ile donatılmış durumda. 

 

 

Yeniden Refah Partisi’nin adayı Sanatçı Davut Güloğlu makam kapılarını sökeceğini ve Düzce’yi daha iyi yöneteceğini iddia ederek halkın karşısına Şeffaf Belediyecilik vurgusu yaparak çıkarken, İyi Parti’nin adayı Mehmet Keleş ise hazırladığı projelerle iddialı olduğunu ve belediyecilik tecrübesini önümüzdeki 5 yılda kullanmak istediğini belirterek seçmenlerinden oy istiyor.

 

 

Ak Parti’nin adayı mevcut başkan Dr. Faruk Özlü ise devam eden projelerin tamamlanması ve yeni projelerin de hayata geçirilmesi için bir 5 yıl da Düzce halkından hizmet için oy istiyor. 

 

 

31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için Düzce’de adeta heyecan dorukta. 3 adayın da kazanma ihtimali yüksek görünüyor. Son yapılan anketlerde her 3 partinin de oy oranlarının birbirine çok yakın çıkması kalan 10 günün önemini arttırıyor. Son Virajda adayların yapacağı seçim çalışmaları , vereceği vaadler ve yürütülecek olan seçim kampanyaları Düzce’nin kaderini belirleyecek .

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar