YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK DÜZCE’YE GELDİ

62

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret için Düzce’ye geldi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Şimşek, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında gerçekleştirilen görüşmede, Bakan Şimşek’e, “Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje” kitabını takdim eden Başkan Özlü, şehrin gelişmesi ve kalkınması hedefiyle, geçtiğimiz 5 yıllık görev süresinde tamamladığı, başladığı ve önümüzdeki dönem yapacağı projeleri anlattı.

 

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından beraberindeki heyet ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Bakan Şimşek, burada oda yöneticileri ve üyeler ile bir araya geldi.

ŞİMŞEK: FARUK ÖZLÜ’NÜN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞU DÜZCE ÇOK ŞANSLI

 

Yapılan toplantıda iş insanları ile istişarelerde bulunan Bakan Şimşek, ekonomi politikası hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında Başkan Özlü’nün proje kitabından da söz eden Şimşek, “Faruk Özlü’nün belediye başkanı olduğu Düzce çok şanslı. Vizyonu var, bunu stratejiye eylem planına dökme iradesi var. Somut projeler oluşturma başarısı var. Yine söylüyorum, Düzce çok şanslı. Şehrin gelir-gider dengesini kurup, nesiller arası hakkı korumak için çaba ortaya koyan bir başkan var. Sayın Özlü, ilçe ilçe kümelenmeden söz ediyor. Bu çok değerli. Bu kadar birikimli, tecrübeli bir arkadaşımız Düzce’yi değil Türkiye, dünya rekabet ligine taşıyacak işlere imza atıyor. İstanbul Üniversitesi’nin 245 gösterge ile yaptığı değerlendirmede Düzce 43. sırada. Genç ve nüfusu az olan bir şehir için bu güzel bir nokta. Ancak başkan bunu ilk 20’ye sokabilir, buna inanıyorum. Bunu siyaseten söylemiyorum; tecrübesinden, vizyonundan hareketle söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar