YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR SOMA’YA DA YENİLDİ! BU TAKIMI KİM KURTARACAK?

76

”Büyük emeklerle 2. lige çıkartılan Düzcespor, Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün takımı devralıp kayyuma bırakmasının ardından küme düşmek için adeta gün sayıyor. Düzcespor ligin bitmesine haftalar kala evinde Soma Spor’a da 2-0 yenilerek ligde kalma şansını iyice zora soktu. 

TFF ikinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Düzce Cam Düzcespor ligin 32. Haftasında kendi evinde Somaspor’u ağırladı. Mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıkan kırmızı lacivertli takım 84. Dakika Kenan Fakıllı ve 90+4. Dakikada Murat Şevik’ten gelen goller ile sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde oynadığı son 12 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Düzcespor küme düşme hattında yer alıyor. Mücadele öncesinde 16. Sırada yer alan Kırmızı lacivertli ekip Belediye Derincespor’un Fethiyespor’u yenmesiyle birlikte 17. sıraya geriledi.

 

Düzcesporun ligde kalabilmesi için kalan maçlarından puan ya da puanlar çıkarması gerekiyor ve rakiplerinin de kalan maçlarda puan kaybetmesi gerekiyor. Böyle bir durumda Düzcespor’a kimin sahip çıkacağı ise merak ediliyor. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar