YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YENİDEN REFAH STANDINDA ARBEDE ÇIKTI!

82

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Danışmanı, AK Partili seçmene çantada keklik diyen Üzeyir Yiğit ve beraberindekiler Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nun Anıtpark’taki standında olay çıkarttılar. 

 

 

Davut Güloğlu’nun Yeniden Refah Partisi’nden Düzce Belediye Başkan Adayı olması ve halkın da Güloğlu’na destek vermesi Düzce’de çok ses getirdi. Ünlü türkücüye Düzcelilerin sevgisi ve ilgisi her geçen gün artarken, rakiplerinin saldırısına maruz kalan Güloğlu ve teşkilatı sakinliklerini koruyor.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Danışmanı, AK Partili seçmene çantada keklik diyen Üzeyir Yiğit ve beraberindekiler Anıtpark meydanındaki Yeniden Refah Partisi standına gelerek partililerle sözlü tartışmaya girdiler. . Tartışma bir süre sonra iyice alevlenince polis ekipleri duruma müdahale etmek zorunda kaldı. Bazı partililerin araya girmesiyle sakinleşen ortam, Üzeyir Yiğit ve beraberindekilerin alandan uzaklaşmasıyla tamamen durdu.
Yeniden Refah Partisi’ne son zamanlarda yapılan saldırı ve provokatif eylemler halkın da tepkisine neden olurken yaşanan olaya sosyal medyadan çokça tepki geldi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar