YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YEMENİCİ; YANMAZ’A SİZ AKÇAKOCA’YA DÜŞMAN MISINIZ? DİYE SORDU!

65

Akçakoca eski belediye başkanı Ak Partili Cüneyt Yemenici, sosyal medya hesabından Mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve yönetimine adeta ateş püskürdü. Yemenici, kendi döneminde alınan şehir içi otobüslerinin içler acısı halini görünce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Okan Yanmaz ve yönetimine tepki gösterdi ve ” Siz Akçakoca’ya düşman mısınız? Akçakoca halkının malına düşman mısınız? Bu Akçakoca ve aziz hemşehrilerim size ne yaptı da beş yıldır adeta intikam alır gibi bu şehre ait her şeyi yok etmek için çaba sarf ettiniz.” diye sordu. 

 

İşte Yemenici’nin Facebook üzerinden yaptığı paylaşım; 

Hafızayı beşer nisyan ile malüldür.
Hemşehrilerimiz çok daha kaliteli bir şekilde seyahat edebilsin diye o dönem satın aldığım 4 adet lüks şehiriçi otobüs aracımızın malesef içler acısı halini görmek bana ızdırap verdi. O dönem Vakıf Katılımdan çok düşük faizli finansman ile aldığımız araçlarımızı için, kredi ile araç mı alınır diyerek bizi eleştirip haksız ithamlarla bize söylenen mevcut başkan ve onun büyülü meclis üyeleri, Türk lirası ile değil Yuro kredisi kullanarak borçlanıp# araç almak üzere kredi kullandı. Birde millete hiç sıkılmadan yalan konuştular ve afişler asarak 4 martta ihalemiz var diyerek halkımızı kandırmaya kalktılar ve beş yıldır aralıksız şekilde yaptığı gibi yalan söyledi, yalan konuştu. Aldığımız araçların tamirat bedelini bile ödeyemedikleri için çürümeye terk edilmesine göz yumuyorlar. Ne idiğü belirsiz eski ve ikinci el konforsuz araçlara sizi mahkum ettiler.
Buradan sormak istiyorum, siz Akçakocaya düşman mısınız? Akçakoca halkının malına düşman mısınız? Bu Akçakoca ve aziz hemşehrilerim size ne yaptıda beş yıldır adeta intikam alır gibi bu şehre ait herşeyi yok etmek için çaba sarf ettiniz.
Gerçekleri konuşunca kızmak yok, köpürmek yok, halk herşeyi bilmeli ve bilecek…
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar