YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAYRAKTAR; USTALIK DÖNEMİM İLE KAYNAŞLI’YA HİZMETE TALİBİM!

208

Cumhur İttifakının ortaklarından Büyük Birlik Partisi’nin Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar, Ustalık dönemi olarak gördüğü önümüzdeki 5 yıl için Kaynaşlı’da yarım kalan hizmetlerini tamamlamak istediğini belirterek ilçe halkının oylarına talip olduğunu söyledi. 

 

Düzce Havadis Gazetesi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi’nin Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar,  seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Kaynaşlı bizim sevdamız;  Kaynaşlı bizim davamız diyerek başkanlık yaptığı dönemde büyük sıçrama yapan ilçede hayata geçirmek için başlattığı bütün projeleri tamamlamak istediğini belirterek halktan bir 5 yıl daha yetki istediğini söyledi. 

 

 

Kaynaşlı’da halkın istediği doğrultusunda konut sıkıntısı yaşanan mahallelere Toki aracılığı ile ucuz ve ekonomik konutlar yaptırmayı planladıklarını belirten Bayraktar , bu konuda Ankara’da gerekli adımlarımızı attık görüşmelerimizi yaptık, yetki bize verilirse hemen ilgili birimlere talimat verip çalışmalara başlayacağız. Yine Bizim başkanlık yaptığımız dönemlerde İhalesini dahi yaptığımız ve ödeneği hazır olan Pazaryeri projemizi de hayata geçirmek istiyoruz. Şuanki pazaryeri ilçemize yakışmıyor, İnşallah daha modern bir pazaryeri yapacağız ve su kaçakları noktasında da önemli adımlar atacağız dedi. 

 

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde her zaman halk ile iç içe olduğunu ve halktan kopuk bir başkan olmadığını üstüne basa basa vurgulayan Bayraktar yeni dönemde de bu şekilde çalışmaya devam etmek istediğini belirterek ”Kaynaşlı için 5 yıllık plan ve projelerimizi hazırladık, gençlerimiz için kadınlarımız için projelerimiz hazır. Kaynaşlı’nın en iyi hizmeti alması için tecrübemizle ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Bu noktada halkımız bizleri yeniden bu göreve layık görürlerse bizler de ekibimizle var gücümüzle çalışmak istiyoruz diye konuştu. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar