YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’NİN YIĞILCA ADAYI SELAMİ SAVAŞ’TAN SKANDAL DAVRANIŞ!

121

Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş aleyhinde yapılan haberleri hazmedemeyince hakkında olumsuz haberlerin yapıldığı gazeteleri dağıtan dağıtıcının önünü kesip kalan gazeteleri elinden zorla alarak el koydu. 

Olay bugün  Yığılca İlçesinde meydana geldi. Yığılca esnafına dağıtılmak üzere yola çıkan ve bir kısmı esnafa dağıtılan gazeteleri hazmedemeyen AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş dağıtım yapan Y.A. İsimli dağıtıcının önünü kesip gazeteleri ve telefonunu elinden zorla aldığı iddia edildi.

 

Selami Savaş’a ait olduğu anlaşılan fabrikanın önünde bulunan alıkonulmuş dağıtım aracı ve gazeteci, Başkan adayı Selami Savaş ile birlikte ifadeleri alınmak üzere İlçe jandarma karakoluna götürüldüler.

 

Başkan adayı Selami Savaş’ın seçime bir gün kala hakkında çıkan haberlerin yer aldığı gazetenin kasıtlı basıldığını ifade ederek seçimi manipüle etmek adına gazetenin ilçede dağıtıldığını ve ilçede dağıtımı yapılan gazetenin yöneticilerinden de şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar