GÜLOĞLU ANITPARK’TAN SESLENDİ; GÜLOĞLU GELECEK DERTLER BİTECEK!

72

Düzce’de yerel seçimlerin en renkli ismi Sanatçı Davut Güloğlu seçime bir gün kala Düzce şehir merkezinde sevenleri ile seçim yürüyüşü gerçekleştirdi. 

 

 

Davut Güloğlu’nun Anıtpark’a kadar yaptığı yürüyüşe sloganlarla insanlar eşlik ederken Güloğlu Anıtpark’a kendisini destekleyen seçmenlerine seslendi. 

 

 

Anıtpark Meydanı’nda konuşan Güloğlu, üç aydır yürüttükleri seçim çalışmalarından bahsederek, ‘Büyük bir yarışın içerisinde üç aydır koşuyoruz sokak sokak mahalle mahalle her yere gidiyoruz herkese sarıldık çok güzel bir şekilde karşılamalar oldu. İnsanlar değişim istiyor bunları biliyoruz ama bu değişimi yapacak olan yine biliyoruz ki sizlersiniz.’dedi.

Güloğlu, konuşmasına devam ederek ‘Sandıkların 81 plakasıyla patlatmaya var mıyız? Artık bir keklik değiliz, çantada da değiliz, biz aslan olduğumuzu hem meydanda, hem sokakta, hem de sandıkta göstereceğiz.’ ifadelerini kullandı. 

Düzce’yi yeniden ayağa kaldıracaklarını ve turizme merhaba diyeceklerini belirten Güloğlu, ’20 yıldır iktidar partisinin belediye başkan adayları şimdi ayrı ayrı partilerde, sanki burayı yönetmemişler gibi kapınıza gelip tekrar çalıyorlar ve oy istiyorlar. Biz sizin sorunlarınızı çözebilmemiz için Allah’ın izniyle siz görevi vereceksiniz sandıktan bizi çıkaracaksınız biz de tüm dertleri çözeceğiz.’ Dedi.

 

 

Fatih Erbakan’ın İstanbul’daki adaylarını çekmeye karşılık istedikleri şartlara da değinen Güloğlu şunları kaydetti;
‘Bak Gazze diyor genel başkanımız Doktor Fatih Erbakan O’ndan Allah razı olsun artık dayanacağınız yaslanacağınız, ümmetinizi korkmadan milletinizi korkmadan vatanınızı korkmadan teslim edeceğiniz bir parti var o da Milli görüş Yeniden Refah Partisi onun için diyorum Cumhurbaşkanımız bunu biliyor Doktor Fatih Erbakan da 23 yıl aradan sonra yeniden doğuş yeniden böyle diyoruz ya güneşin doğması ülkemizin üstüne 23 yıl aradan sonra güneşin Yeniden doğması gibi olacak inşallah.’ Dedi.

Son olarak konuşmasında Düzce Belediyesi’ne 5000 memur ve işçi  alacaklarını belirten Güloğlu;
‘Niye hep bana, hep bana, hep bana, biraz da bu millete verelim’ diyerek, ‘Burada bizim suyumuz var, burada gördüğümüz suyumuzu içemiyoruz, damacana kullanıyoruz ama ne yapacağız, abdest almak bile onu gördükten sonra acaba kabul oluyor mu? Şüpheye düşersin’ dedi. ‘5000 memur ve işçi, belediyeye alacağız. Büyükşehir’e doğru koşuyoruz. Turizmi açacağız, o dağlarda, o gördüğünüz kar kalkmayan dağlarda kayak merkezleri kuracağız’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key