YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YIĞILCA’DA AK PARTİ SELAMİ SAVAŞ İLE BAŞKANLIĞI MHP’DEN GERİ ALDI!

142

Yığılca ilçesinde Ak Parti; MHP’ye kaptırdığı Belediye Başkanlığını Selami Savaş ile yeniden geri almayı başardı.

Ak Parti’nin Adayı Selami Savaş ilçede en yakın rakibi eski belediye başkanı Muzaffet Yiğit’e Yüzde 8’lik fark atarak seçimin galibi oldu. İlçede Belediyeyi elinde bulunduran MHP ise , Yeniden Refah Partisi’nin ardından az bir farkla 3. parti oldu.  CHP Milletvekili Talih Özcan’ın Yığılcalıları gerici ve yobaz olarak gördüğünü söylemesinin  ardından CHP ise sandıklarda tabiri caiz ise sonuncu oldu. 

 

2432 seçmenin yer aldığı Yığılca’da gerçekleştirilen oy sayım işlemlerinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selami Savaş 733 oy alarak, Yığılca’nın gelecek 5 yıldaki yeni Belediye Başkanı seçildi ve AK Parti’nin en genç belediye başkanı oldu.

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selami Savaş 733 oy, Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Muzaffer Yiğit 567 oy, MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı’da 509 oy, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Semra Çamlı 82 oy, CHP Belediye Başkan Adayı Önder Atasoy 75 oy aldı.

Bugün gerçekleştirilen seçimlerde 2038 seçmen sandığa giderken kullanılan oyların 72 tanesi geçersiz sayıldı.

 

Yığılca’nın yeni Belediye Başkanı Selami Savaş, seçim sonuçlarının netleşmesi ile tebrikleri kabul etmeye başlarken, kendisine desrek veren ve oy atan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar