YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖZLÜ ZAFERİ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE KUTLADI!

114

31 Mart yerel seçimlerini kazanan isim AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü oldu. Görevine devam edecek olan Özlü’nün zaferi Düzce Belediyesi önünde kurulan çadırda kutlandı. Partililer ve vatandaşlarla coşku içinde galibiyetini kutlayan Başkan Özlü, “Düzceliler hizmete, çalışmaya, projeye oy vermiştir. Yarından tezi yok kaldığımız yerden tüm Düzce’ye, güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 41,22 oranında oy alan ve yeniden başkan seçilen Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi önünde kurulu bulunan etkinlik çadırında AK Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçim zaferini kutladı.

 

Büyük bir coşku ile gerçekleşen kutlamalarda bir konuşma yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “Başta AK Parti’mizin değerli üyeleri, dava arkadaşlarım olmak üzere tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Özellikle kadın kollarımıza, merkez ilçe, gençlik kollarımıza, sandık müşahitlerimize. İnşallah bundan sonra sayın belediye başkanımız şehrimize hizmet etmeye devam edecek. Günün 16 saatini Düzce’mize ayıran Başkanımız. Bizleri yalnız bırakmadınız, Cumhurbaşkanımıza desteğinizi bir kez daha gösterdiniz. Sizlerden Allah razı olsun. Düzce’mize hizmet için yeniden çalışmaya devam.”

 

Daha sonra eşi ve ailesi ile kutlamalara katılarak çadırı dolduran kalabalığı selamlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcelilere teşekkür ederek, “7 Ocak’tan bu yana bir kampanya yürüttük. Bu süreçte bizimle olan başta teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu toplantımız bir kutlamadan öte, teşekkür toplantısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok şeyler yaşadık. Sahte anketler yaptılar, muhalif olanları birleştirmeye çalıştılar. Dışarıdan destek aldılar. Yapmadıklarını bırakmadılar. Tamamı bir araya geldi, ama sonuç ortada. Aziz Düzceliler bunlara kanmadı, emaneti ehline verdi. Düzceliler manipülasyonlara, algı oyunlarına oy vermediler. Düzceliler projeye, çalışmaya ve dürüstlüğe oy verdi. O yüzden en büyük teşekkürü sevgili Düzceli hemşehrilerim hak ediyor. Bugünden sonra biz bize oy veren veya vermeyen bütün Düzce’nin belediye başkanıyız. Bütün Düzcelilere hizmet etmek bizim görevimiz. Bugüne kadar ayrımcılık yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız” dedi.

 

“DÜZCE İÇİN ÇALIŞMAK BİZİM GÖREVİMİZ”
Gelecek 5 yılın 100 projenin tamamlanacağı bir süreç olacağından söz eden Başkan Özlü, konuşmasına şöyle devam etti: “Bütün Düzce bizim, Düzce için çalışmak bizim görevimiz. Önümüzdeki 5 yıl için Düzce için 100 proje hazırladık ve bir kısmına başladık. 5 yıl içinde bu 100 projeyi inşallah tamamlayacağız. Bu şehri, onlar istemese de Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 ili arasına sokma hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. Projeleri uygulamaya başlıyoruz.”

 

AK Parti Gençlik Kolları’nın mehter marşı ve tezahürat eşliğinde çadıra gelmesi ile zafer kutlamaları zirveye ulaştı. Başkan Özlü, ilerleyen saatlerde Düzce Belediye Başkanlık makamında tebrikleri kabul etmeye devam etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar