YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞAHİN’DEN ALTUNDAL’I BAŞKAN YAPAN KAYNAŞLI HALKINA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

190

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Kaynaşlı ilçesinde belediye başkanlığını kaybeden Birol Şahin, seçimin ardından kameralar karşısına geçerek, MHP’nin adayı Efdal Altundal’ı başkan seçen ilçe halkına zehir zemberek sözler sarf etti. Şahin, ilçedeki seçmenleri kastederek ”ilçeye başkan seçerken yanlış bir hata yaptınız ve bunun vebaline nasıl katlanırsınız bilemem ama İnşallah Allahu Teala tarafından ilçemize bir felaket bir sıkıntı gelmez” diye konuştu. 

 

Kaynaşlı ilçesine yaptığı hizmetler, belediye personeline verdiği yüksek maaşlar ve özellikle Türk Milli Bayan Voleybol takımına sarf ettiği sözlerle Ülke gündeminden düşmeyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden başkan seçilmeyi beklerken ilçe halkı Şahin’i seçimlerde 3. parti yaparak adeta hezimete uğrattı. 

 

İlçe’de MHP’nin adayı eski Belediye Başkanlarından Efdal Altundal seçimin galibi olurken Ak Parti’nin adayı Ahmet Türkmen ise seçim yarışını ikinci sırada tamamladı. Kazanmayı beklerken seçimi 3. sırada tamamlayan Birol Şahin ise Altundal’ı yeniden başkan seçen ilçe halkına adeta ateş püskürdü. 

 

Başkanlık makamında kameralar karşısına geçerek zehir zemberek sözler sarf eden Şahin, kendisinin hizmet verdiği dönem ile alakalı gönlünün rahat olduğunu ve her platformda 5 yılın hesabını vermeye hazır olduğunu belirterek, bizim 5 yıllık süreçte ilçemize büyük hizmetlerimiz oldu. Kadın, çoluk çocuk, gençler için ve toplumun her kesimine hitap eden hizmetlerimiz oldu.Kaynaşlı’nın daha yaşanabilir, daha sağlıklı daha modern bir kent olması için var gücümüzle çalıştık. Yaptığımız hizmetlerin karşılığını alabildik mi? Ne yazık ki alamadık, Kaynaşlımızı en güzel şekilde tanıttık, Enflasyona rağmen, Pandemiye rağmen hizmetlerimizi aksatmadık.”dedi.

 

Halkın, atılan aşırı iftiralara ve çamurlara inanabildiğini belirten Şahin, Ne yazık ki halkımız Kaynaşlı için ikinci dönem çok daha güzel olacakken oyunu gitti bu ilçede daha önce iki kez alkollü mekana pavyon ruhsatı veren, Kaynaşlıyı ahlaksızca tanıtan ve Kaynaşlı’ya en büyük ihaneti yapan Efdal Altundal’ı  yeniden başkan seçti. Bu halk bu adamı nasıl başkan seçer anlayamıyorum dedi. ”Bir Söz vardır, Belasını isteyene Allahü Teala Belasını gönderir.!” diyen Şahin, ”benim en çok zoruma giden, böyle birini nasıl belediye başkanlığına layık görüyorsunuz, bunu kendime yediremiyorum. Baskı yaparak, tehdit ederek ve menfaat sağlayarak bunu başardılar ve seçimi kazandılar. Efdal Altundal kazandı diye, Meyhaneciler seviniyor, Pavyoncular seviniyor, Kumarhaneciler seviniyor, alkolikler seviniyor, İslam düşmanları seviniyor, Kur’an düşmanları seviniyor. Allah düşmanları seviniyor neden, çünkü bir Kaynaşlı’ya manevi anlamda büyük hizmetler yaptık, ilçede alkolü yasakladık, Kumarhaneyi yasakladı. Pavyon ruhsatı vermedik, Alkol ruhsatı vermedik, Kumarhane ruhsatı vermedik. Açık olanları da kapattık. Bu durum birilerini rahatsız etti. Buraya çöreklenenler bizden çok rahatsız oldular. Ben seçimi kaybetmiş olabilirim ama ben Allah katında kaybetmedim.” dedi. 

 

Şimdi Kaynaşlı ihya mı olacak, Kaynaşlı göğe mi erecek , ilçeyi hizmete mi boğacaklar diyen Şahin; amaç bizden intikam almaktı,  ama şunu bilmeliler ki; Allah MHP’den intikam alacak. Allah’ın ayetlerini paylaştım diye bizi ihraç edenlerden Allah intikamını alacaktır. İsterdim ki yerimizi ilçemizde daha düzgün dürüst namuslu maneviyatı yüksek birine koltuğumuzu verebilseydik ama halkımız nasıl olur da böyle bir yanlışa düşer onu da anlayamıyorum, maneviyatı düşük, Pasif, korkak, pısırık, çekingen, bir takım insanların uşağı olacak, İslami konularda hiç bir hassasiyeti olmayan birini layık gördü. Tercihi bu halk yaptı daha da söylenecek söz bulamıyorum” dedi. 

 

Şahin, ilçedeki seçmenleri kastederek ”ilçeye başkan seçerken yanlış bir hata yaptınız ve bunun vebaline nasıl katlanırsınız bilemem ama İnşallah Allahu Teala tarafından ilçemize bir felaket bir sıkıntı gelmez” diye konuştu. 

 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar