YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TURİZM HAFTASI FİYASKO İLE BAŞLADI!

161

Türkiye’nin önde gelen turizm destinasyonlarına ev sahipliği yapan Düzce’de Turizm Haftası Kutlamaları tam bir fiyaskoyla başladı Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan  turizm haftası etkinlikleri tarihinin en kötü organizasyonunu gördü. 

 

 

Türkiye’nin ilk tescilli şelalesi, Batı Karadeniz’in tek antik tiyatrosu, yaylaları, sahilleri, mağaraları, Konuralp Gazi, Akçakoca Bey gibi tarihi kişilerine ev sahipliği yapan Düzce’de Turizm Haftası kutlamaları beceriksiz bir organizasyon ile tam bir fiyasko ile başladı. 

 

 

Düzce’nin tanıtımı için her fırsatta atılan önemli adımların sonrasında Düzce’nin adına yaraşır bir Turizm Haftası Organizasyonu beklenirken, düzenlenen Turizm Haftası yürüyüşüne az sayıda katılım olması etkinliğin sönük bir şekilde başlamasına neden oldu. Etkinliğe davet noktasında iletişim kopukluğu yaşanırken, Belediye Başkanları, Stk’lar, Üniversite ve Siyasi Partiler ile dernekler aranmadığı için katılım 50 kişiyi geçmedi. Anıtpark’ta devam eden Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ödünç alınan 5 çadırda göstermelik standlar açıldı ve Vali Selçuk Aslan başta olmak üzere gelen davetlilere adeta göz boyaması yapılmaya çalışıldı. 

 

 

Fiyasko ile sonuçlanan Turizm Haftası açılış etkinliği sonrasında hafta içinde gerçekleşmesi planlanan diğer etkinliklerin nasıl organize edileceği ise merak ediliyor. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar