YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DE TÜM KADROLAR BAŞTAN AŞAĞI REVİZE EDİLECEK!

72

AK Parti Genel Merkezi  CHP’nin yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkmasının ardından tüm teşkilatlara neşter vurma kararı aldı. Bu bağlamda Düzce’de de tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarında köklü değişikliğe gidilecek. Öncelikle seçim kaybeden teşkilatlar masaya yatırılacak, bu teşkilatlarda başarısızlığın sebebi ortaya koyulacak ve o teşkilatta köklü değişiklikler yapılarak halkın benimsediği , sevdiği isimlere daha fazla yer verilmeye çalışılacak. Teşkilatın başına gelecek isimler ise yine kamuoyunda karşılığı olan, halk tarafından benimsenen ve sevilen isimlerden olmasına özen gösterilecek.

 

Genel merkez tüm illerde bu kez ince eleyip sık dokuyacak ve kongrelere şişirme listelerle değil, halkta karşılığı olan isimlerle gidilecek. Düzce’de ise yerel seçimlerde Milletvekilleri ile uyum içinde çalışan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun koltuğunu koruması ve Şengüloğlu’na teşkilatları baştan aşağı dizayn etme görevi verilmesi bekleniyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana partinin bir kuruşuna dahi dokunmayan, kendi makam aracını benzinini dahi kendi cebinden doldurarak kullanan ve üzerine partiye önemli maddi katkıları olan Şengüloğlu’nun şaibelerden uzak, birleştirici ve bütünleştirici yönetim anlayışı genel merkezin de dikkatinden kaçmadı. Özellikle Milletvekillerinin de Şengüloğlu hakkında genel merkeze olumlu görüş bildirmesi, Düzce’de Şengüloğlu ile bir dönem daha devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Kamuoyunda Şengüloğlu ismi üzerinde başlatılan karalama kampanyalarını genel merkezin dikkate almadığı ve Şengüloğlu’na teşkilatları daha güçlü bir şekilde yeniden oluşturma görevini vermesine de kesin gözüyle bakılıyor.

 

Öte yandan yaklaşan kongre süreci öncesinde il Başkanlığı için bazı isimlerin de ön plana çıkması dikkat çekti. Eski Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve Partinin İl Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın şimdiden başkanlık için adı geçen isimlerin başını çekiyor.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar