BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI!

42

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü, “Emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ardındaki en büyük gücü oluşturmaktadır” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yayımladığı mesajı ile kutladı.

Başkan Özlü, mesajında Düzce’nin ve Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçiler olacağına değindi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu doğrultuda birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesi dileklerini paylaşan Başkan Dr. Faruk Özlü, mesajında şu ifadeleri kullandı;
“Düzce Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz, işçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek dayanışma içerisinde olan Düzce’nin ve Türkiye’nin daha zengin ve müreffeh olacağına inanıyoruz.

Yaşamın her anında katkısı bulunan ve sosyal hayatımızda önemli bir yere sahip olan, gerek fiziksel gerekse de zihinsel gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ardındaki en büyük gücü oluşturmaktadır. Çalışarak ve üreterek insanlığa faydalı olacak işleri ortaya koyan emekçilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ülke olarak ‘Ben değil biz’ anlayışı ile yaptığımız hizmetlerin karşılığını emekçilerimizin sayesinde alıyoruz. Biz, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğini esas alan bir anlayışla belediyemizi yönetiyoruz. İşçimizin, emekçimizin sözde değil ‘özde’ yanındayız. Bu vesileyle öncelikle Düzce Belediyesi bünyesinde çalışan bütün mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm emektarların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü canı gönülden kutluyorum.”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key