YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CHP’Lİ DOĞAN; FARUK ÖZLÜ 180 MİLYONLUK SEÇİM BÜTÇESİNİN KAYNAĞINI AÇIKLAMALI!

221

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan Havadis Medya Gruba özel açıklamalarda bulundu.  Düzce’de Ak Parti’nin zaferi ile sonuçlanan yerel seçim sürecini  değerlendiren Doğan, Faruk Özlü’nün seçim boyunca orantısız güç kullandığını ima ederek 180 Milyon’luk seçim bütçesinin kaynağını merak ettiklerini belirtti ve bu kaynağın Düzce kamuoyuna açıklanmasını istedi.

 

Yerel seçimlerin üzerinden bugün itibari ile 1 ay geçti, ancak yerel seçimlerde yaşanan seçim yarışının etkileri halen devam ediyor. CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan, Düzce’de CHP’li meclis üyelerinin Belediye’de farklı bir ahenk oluşturacağını belirterek yapılan her işin sıkı takipçisi olacağız dedi. CHP olarak bir sonraki genel seçimler için şimdiden sahaya indiklerini ve halka dokunmak adına köy köy mahalle mahalle gezdiklerini belirten Doğan,  Milletvekili seçimlerinde CHP olarak daha iddialı hazırlandıklarını söyledi. 

 

Yerel Seçimlerin sonuçlarını da değerlendiren Doğan, burası Ak Parti’nin kalesi gibi gözükse de hiç bir kale yıkılmaz değildir, biz iyi bir seçim çalışması ile partimizin Düzce’de önümüzdeki dönem bir belediye başkanı çıkaracağına da inanıyoruz dedi. CHP olarak artık sadece adayların kapılarını çalmalarını beklemeyeceklerini ve halkın görmek istediği isimlere teklifler de yapılacağını belirten Doğan, biz CHP olarak şimdiden Potansiyel adaylarımızı belirleyip seçim sürecine kadar  çalışma yürütmek istiyoruz dedi. 

 

 

Düzce’de yerel seçimlerde Ak Parti’nin yaptığı reklam çalışmalarını da gündeme getiren Doğan, Ak Parti yerel seçimlerde orantısız güç kullandı. Önce Faruk Bey’in kendi reklamları asıldı, son bir ay kala bu reklamların yerine Tayyip Beyle olan fotoğraflı afişler asıldı, Düzce’de bir çok noktada devasal afişler gördük, Sayın Faruk Özlü bu seçimlerde bulduğu paranın kaynağını açıklamalı. 180 Milyonluk bir bütçe kullandığı söyleniyor. Bu para nerden geldi, Başkan çıksın şeffaf belediyecilik gereği açıklasın. Biz açıkçası bu bütçe karşısında yarışamadık, Dengesiz ve orantısız bir durum oluştu dedi. 

 

Düzceli seçmenlere de seslenen CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan, bir sonraki seçimlerde Düzce halkının CHP’yi iktidara taşıyacağına inancının tam olduğunu belirterek, bize inansınlar, güvensinler, bizim arkamızda durup bize destek versinler, bizler de inşaallah, emeklinin, esnafın, işçinin ve öğrencinin hakkını koruyup ülkemizi bu sıkıntılardan kurtaracağız dedi. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
Full Oyunlar İndir Full Programlar İndir Android Oyunlar İndir Hileli Apk İndir