25 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ!

49

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ilk oturumu meclis başkanvekili Av. Ali Dilber başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşülen 25 gündem maddesi komisyonlara havale edildi.

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ilki 25 gündem maddesinin görüşülmesi ile başladı. Meclis başkanvekili Av. Ali Dilber başkanlığında gerçekleşen toplantıda görüşülen gündem maddeleri çeşitli komisyonlara havale edildi.

 

 

Bir önceki meclis toplantısının tutanak özetinin oylanmasının ardından geçilen toplantıda 2023 yılı idarenin kesin hesabı maddesi, kredi talebi, 65 yaş üstü vatandaşlardan alınan su ücretlerine yönelik tarife değişikliği talepleri oylanarak plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. IFAD Münih-Su ve Kanalizasyon, Atık Hammadde Fuarı için yurt dışı görevlendirme maddesi de oylanarak kabul edildi.

 

5 yıllık imar programı, trampa, tahsis ve imar plan değişiklikleri başta olmak üzere imara ilişkin taleplerin de imar komisyonlarına havale edildi. Bir sonraki toplantının 9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 18.00’da yapılması kararlaştırılarak oturuma son verildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key