EN UCUZU BU PAZARDA!

70

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kadınlara verdiği söz üzerine kurulan Kumaş ve Sosyete Pazarı’na olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Pazarda Kumaş’tan elbiselere, ayakkabıdan kozmetiğe bir çok ürün uygun fiyattan satılıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Kadın Emeği Merkezi’nin hemen önünde kurulan Kumaş ve Sosyete Pazarı her cuma ziyaretçilerini bekliyor. 

 

 

Kumaş ve Sosyete Pazarında tezgah açan esnaflar, kurulan bu pazarın sadece Kumaş pazarı olmadığını ve giyimden ayakkabıya, Kozmetik ürünlerinden tekstil malzemelerine kadar çok çeşitliliğin olduğu bir pazar olduğunu belirterek, belediye başkanından pazara ulaşım noktasında yaşanan sıkıntılara da çözüm üretmesini istediler. 

 

 

Sosyete Pazarından alışveriş yapan vatandaşlar ise fiyatlardan memnun olduklarını belirterek aradıklarını uygun fiyata bulmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

 

 

Sosyete  ve Kumaş Pazarının kurulması ile özellikle kumaş noktasında büyük bir açığın kapandığını belirten vatandaşlar Pazarın daha da büyümesini istediklerini belirterek yetkililerden Kurulan bu pazara sahip çıkılmasını istediler. 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key