YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DURAKLAR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE BAŞLADI!

150

Duraklar köyünde yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Aile Sağlığı Merkezi açılışına Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Sağlık Müdür Yasin Yılmaz, protokol üyeleri ve Duraklar köyü halkı katıldı.

” TÜRKİYE SAĞLIK KONUSUNDA HER YERE EL UZATMAKTA”

Açılış konuşmalarında Türkiye Cumhuriyetinin en iddialı olduğu konunun sağlık olduğunu vurgulayan Düzce Valisi Selçuk Aslan “Farklı bir güzellik ile karşı karşıyayız. Duraklar’da aile sağlığı merkezimizi hizmete alıyoruz. Bölgesinde bulunan bir çok köye de hizmet edecek. Fiziki kapasitesi itibariyle , geleceğe dönük 3 aile hekimliği olarak planlandı. Türkiye Cumhuriyeti olarak en iddialı olduğumuz konulardan bir tanesi sağlığın yüz yılı diyoruz. Gerek kendi vatandaşlarımız olsun, gerekse mazlum coğrafyalara uzattığımız ellerimiz tüm gönül coğrafyamız olsun Türkiye Cumhuriyeti tüm imkan ve kapasitesi ile olduğu gibi sağlık konusunda elini uzatmakta. Düzce’de bir çok sağlık yatırım peş peşe hizmete alındı. Hız kesmeden vilayetimizin 8 noktasında çok farklı sağlık yatırımlarımız devam etmekte” diye konuştu.

“ALLAH EKSİKLİĞİNİ GÖSTERMESİN AMA MUHTAÇTA ETMESİN”

Düzce’de bir çok sağlık yatırımının devam ettiğini söyleyen AK Parti Genel Merkez Kadın Kollar Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir “Allah eksikliğini göstermesin ama muhtaçta etmesin” dedi. Keşir “Sağlık yatırımlarımız devam ediyor. İnşaatı devam eden yatırımlarımızda var, onlarında açılışında da birlikte olacağız. Bir söz vardır Allah eksikliğini göstermesin ama muhtaçta etmesin diye. Aile sağlığı merkezi bölgemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Duraklar Köyü’ndeki eski Aile Sağlığı Merkezi’nin daha modern ve kullanışlı hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz “Duraklar aile sağlığı merkezimiz bu bölgede eski bir binada hizmet ediyordu.  Sağlık Bakanlığı politikalarımızca Durak köyünde daha modern daha kullanışlı yeni bir bina yapma ihtiyacı hasıl oldu. Düzce’de 8 noktada inşaatlarımız devam ediyor. Onlarında açılışlarını yapmak nasip olur. Sağlıklı günlerle ihtiyaç olmaması dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, Düzce İl Müftüsü Osman Aydın’ın duaları ile Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Aslan ve Keşir, Dr. Yasin Yılmaz tarafından Aile Sağlığı Merkezi’ni gezdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
Full Oyunlar İndir Full Programlar İndir Android Oyunlar İndir Hileli Apk İndir