YUNUS BANNER2

TBB MECLİSİNE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI!

61

Düzce Belediyesi Meclis Salonu, ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin toplantısına ev sahipliği yaptı. Türkiye Belediyeler Birliği meclisine üye seçiminin yapıldığı ve tek liste ile gidilen toplantıda gizli oylamayla üyeler belirlendi.

Düzce Belediyesi Meclis Salonu, Türkiye Belediyeler Birliği meclisine üye seçim toplantısına ev sahipliği yaptı. İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda tek liste ile yapılan gizli oylama sonucunda Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekci ile Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Yılmaz, TBB asil üyeliğine seçildi.

31 Mart yerel seçimlerine bağlı olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nin meclis üyelerinin de yenilenmesi durumu dolayısıyla tüm büyükşehir ve il belediyelerinde seçim yapılması konusunda gelen yazı gereği Düzce’de de toplantı düzenlendi.

 

 

Düzce Belediye Meclisinde düzenlenen seçime Düzce Belediye Başkan yardımcısı Hasan Günden başkanlık ederken Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ve Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun katip üye olarak yerini aldı.

İki belediye başkanı ile bir meclis üyesinin asil, bir belediye başkanı ile bir meclis üyesinin yedek üye olarak seçileceği toplantıya Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekci, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Beyköy Belde Belediye Başkanı Fatih Ocak ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, belediye meclis üyeleri ile birlikte yerlerini aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan oylama da liste yöntemi ile gizli oylama şeklinde yapılması kararlaştırılan seçime Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekci ile Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Yılmaz asil, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş ve Düzce Belediye Meclis Üyesi Ahmet Biriktir yedek üye olarak tek liste önerildi.

 

Mecliste bulunan başkanlar ve üyelerin gizli oy kullandığı seçimde önerilen tek liste kabul edilerek TBB’nin yeni üyeleri belirlenmiş oldu.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar