YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

YEMENİCİ, İLÇE BAŞKANI İŞLEYEN’İ ZİYARET ETTİ!

165

Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti Akçakoca ilçe Başkanı Burhan İşleyen’i makamında ziyaret etti. Akçakoca’da yeni dönem siyasetinin geleceği açısından büyük önem arz eden bu ziyaret ilçe gündeminde çok konuşuldu.

Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ” İlçe başkanımız Sn. Burhan İşleyen‘i ziyaret ettim. İlçemiz için geleceğe dönük önemli gördüğümüz konuları istişare ettik. Son dönemde sanal gündemler oluşturarak partimize zarar vermek istenen tüm konuları açık yüreklilikle konuşup tam bir görüş birliği içinde olduğumuzu görmekten mutluluk duydum.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen ise ” Ak parti binamızda eski belediye başkanımız sayın Cüneyt Yemenici ile güzel bir sohbetimiz oldu. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Özellikle Akçakoca’da Ak Parti’nin gelecek dönem siyasetinde yol haritasının belirlenmesi ve yapılan hataların tekrarlanmaması adına ziyaretin önemli olduğu vurgulandı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
Full Oyunlar İndir Full Programlar İndir Android Oyunlar İndir Hileli Apk İndir