YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞKAN ÇAY MAHALLESİ’NDE !

417

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Çay mahallesi sakinleri ile muhtarlık binası önünde bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretlerini Çay Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sürdürdü. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği mahalle ziyarete muhtarlık binası önünde çok sayıda vatandaş katıldı.

Buluşmada soruları yanıtlayan Başkan Özlü Asar Deresi projesinden söz ederek “Asar suyunun 2 bin 400 metrelik kısmı belediyemiz sınırları içinde bulunuyor. Yani üzerinde çalışmak için çok elverişli, köprü yapmak güzelleştirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından burası için 2 Milyon TL para aldık. Burası için ulusal bir proje yarışması düzenleyeceğiz. Çünkü buranın sağı solu evlerle dolu. En iyi projeyi seçip uygulayacağız. Bu parayı asar suyunun rekreasyonu için restoranlar suyun şişirilmesi için kullanacağız. Asar suyunun debisi sürekli artıyor ve azalıyor, bu nedenle buraya çok ciddi çalışmalarla proje hazırlanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Mahalle sözleşmelerine atıfta bulunan Başkan Özlü mahalle sakinlerinin yeni açılacak bulvarla ilgili sorusunu da yanıtlayarak “mahalle sözleşmesi madde 4: Ela Bahriye Oral Bulvarında çalışmalar tamamlanacak. Biz bu sözleşmeyi imzaladık evet ancak bu sözleşmelerin süresi 5 yıldır. Programımızda var 5 yıl bitmeden bu bulvarda çalışmalar tamamlanacak ve kullanıma açılacak” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar