YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İTFAİYE ARACI SÜNNET ARABASI OLDU

296

Düzce’de yaşayan 6 yaşındaki Eymen Öztürk, hayalini kurduğu itfaiye aracına sünnet töreninde kavuştu.

Düzce’de yaşayan ve büyüyünce itfaiyeci olmak isteyen Eymen Öztürk, babası Adem Öztürk’e sünnet arabasının da itfaiye aracından olmasını istediğini söyledi. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ulaşan Küçük Eymenin babası durumu İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman’a anlattı. İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ise gerekli izinleri aldıktan sonra minik Eymen’in talebinin gerçekleştirilebileceği söyledi.

Daha sonra çiçekler ve balonlarla süslenen Düzce Belediyesi İtfaiye aracına bindirilen Eymen Öztürk, konvoy eşliğinde şehir turu attı. Mutluluğu görülmeye değer olan Öztürk, şehir turunun ardından Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti. İtfaiye aracına binmenin çok hoşuna gittiğini belirten Öztürk, daha sonra sünnet düğününün yapıldığı salona giderek davul zurna eşliğinde oynayıp eğlendi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, “Eymen’in babası bizi aradı ve ricada bulundu. Çocuğun sünnet aracı ile sünnet alanına gitmek istediğini söyledi. Bize de güzel geldi. Kullandığımız araç vaka aracı ama Eymen’in şansına da şu ana kadar bir vaka meydan gelmedi. Olurda yolda bir vaka olursa Eymeni’de vakaya götüreceğiz. Bu isteği bu ricası bizim için bir emirdir. Çünkü onların gönlünü kırmamak, itfaiyeciliğin ne kadar onurlu, haysiyetli bir meslek olduğunu öğretmek, çocuklara bunu aşılamak amacıyla Eymen’i kırmadık. Program inşallah hayırlısıyla biter bizde mürüvvetini görürüz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key