YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İLÇE BAŞKANLARINDAN POLİSLERE DESTEK ZİYARETİ!

364

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, Akçakoca’da uygulama yapan emniyet güçlerine Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları destek ziyareti gerçekleştirerek baklava ikram etti.

Yurt genelinde hafta sonu getirilen sokağa çıkma konusunda Akçakoca’da 4 farklı noktada uygulama yapan emniyet güçlerini ziyaret eden ilçe başkanları polislere baklava ikram etti.

Son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştiren başkanlar, bina önünde nöbet tutan emniyet personeline de baklava ikram etti.

İlçe başkanları gazetecilere yaptığı açıklamada, kısıtlama günlerinde görevlerini icra eden emniyet mensuplarını motive etmek amacıyla ziyaret ettiklerini söylediler.

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, kendi partilerinin ittifak ortakları olan MHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarını da kendilerine eşlik etmeleri için aradıklarını, diğer iki ilçe başkanın özel sebepleri nedeniyle katılamadıklarını fakat haftaya kendileriyle birlikte ziyaretlerde yer alacaklarını söylediklerini ifade ettiler.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar