YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KAYNAŞLI BELEDİYESİ TÜM SOKAKLARI DEZENFEKTE ETTİ!

313
Kaynaşlı Belediyesi kurduğu temizlik timi ile koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.
Belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden oluşan koronavirüs timi, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, özellikle ilçe merkezinde dezenfeksiyona ağırlık veriyor.
Ana caddeler ile bunlarla bağlantılı sokaklar özenle yıkandı. Cadde ve sokaklarındaki yollar, kaldırımlar, ATM’ler, otobüs durakları, çöp konteynerleri özel solüsyonla dezenfekte edildi. İlaç sıkılan alanlar, diğer temizlik ekiplerince köpüklü su ile özenle yıkandı.
Pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaları fırsat bilerek, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ettiklerini söyleyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, “imkanlar dahilinde tüm cadde ve sokaklarımızı yıkıyoruz. Bunun dışında köpüklü su ile yıkadığımız alanların çevresinde de dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandıkları bankamatik, çocuk oyun alanları ve kamusal alanlarımızın tamamı dezenfekte ediliyor.” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar