YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İYİ PARTİLİ ER: TÜM SANDIK GÖREVLİLERİMİZİ BELİRLEDİK; SEÇİME HAZIRIZ!

330

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yoğun bir hafta geçiren Düzce Basını ile yeni bir haftanın başlangıcında kahvaltıda bir araya gelen İyi Parti Düzce İl Teşkilatı Gazetecilerin zor bir görevi üstlendiklerini belirterek bugünkü ekonomik şartlarda özveri ile çalışan basın mensuplarının geçmiş günlerini kutladılar ve başarılar dilediler. 

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarına gündemi ilişkin açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, il Başkanlığı görevinde sona yaklaştığını ve artık görevi yeni isimlere bırakmak istediğini belirterek, ”5,5 yıllık bir görev süremiz olacak toplamda. Bu görevi en iyi şekilde yürüttüğüme inanıyorum. Partimiz kurulduğu günden bu yana sürekli üstüne koyarak emin adımlarla ilerliyor. Ben Partimin bu yükselişinden son derece memnunum. Bizler Düzce’de İster erken seçim olsun, ister baskın seçim olsun, ister zamanında seçim olsun, tüm sandıklarımızın başına ve her okula birer görevli atamamızı tamamladık. Olası bir seçimde Düzce’de sandıklarımız güvende olacak, biz seçime hazırız ve şuan tüm partili ekiplerimiz ile yoğun bir şekilde saha çalışması yürütüyoruz” diye konuştu. 

Yunus Özay Er; bir soru üzerine Düzce Belediye Meclisinde en fazla soru önergesi veren parti olduklarını ancak buna rağmen verilen soru önergelerine net cevaplar alamadıkları belirterek bunların hepsini belgeli bir şekilde ellerinde bulundurduklarını açıkladı. Düzce Belediye Meclisinde görev yapan partili üyelerine tek tek teşekkür eden Yunus Özay Er, meclis üyelerinin layıkıyla görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, Düzce Belediye Meclisinde üyelerimiz partimizi en güzel şekilde temsil etmektedirler dedi. 

Yunus Özay Er, Belediye Meclisinde geçtiğimiz günlerde yaşanan pankart olayı ve protestolar sonrası bazı kişilerle mahkemelik olmasını da yanlış bulduğunu belirterek ben olsam daha duyarlı yaklaşırdım, Belediyenin halkla bu şekilde mahkeme kapılarında karşı karşıya gelmesini açıkçası doğru bulmuyorum diye konuştu. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key