YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TURİST REHBERLERİ DÜZCE’YE HAYRAN KALDILAR!

353

Ankara Turist Rehberleri Odası tarafından düzenlenen 2 günlük Düzce – Akçakoca  Eğitim Gezisi başladı. İlk gün Düzce’nin doğal güzelliklerini gezen Rehberler Özellikle Güzeldere Şelalesi ve Konuralp Anfi Tiyatroya hayran kaldılar.  Sabah ilk olarak Efteni Gölü ile Düzce’yi gezmeye başlayan rehberler sırası ile Güzeldere şelalesi, Aydınpınar Şelalesi,  Konuralp Müzesi ve Anfi Tiyatroyu görme şansını elde ettiler.

 

Ankara Turist Rehberleri Odası Başkanı Fehmi Cem Yücel başkanlığında Düzce’ye gelen Profesyonel tur rehberlerini İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Parlak karşıladı. Düzce’ye tanıtmak amaçlı gerçekleşen eğitim gezisine katılan turist rehberlerini çiçeklerle karşılayan il müdürü Parlak, Düzce’nin turizmine katkı sağlayan Ankara Turist Rehberleri Odasına teşekkür etti. 

 

Gerçekleşecek tüm organizasyonlara destek olmaya hazır olduklarını belirten İl Müdürü Sebahattin parlak Düzce’ye gelen her kültür turunun hem tanıtım hem de ekonomik anlamda kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Ankara Turist Rehberleri Odası Başkanı Fehmi Cem Yücel de kendilerini en güzel şekilde karşılayan ve misafir eden İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. 

Düzcede faaliyet gösteren O Tur Bu Tur sahibi Ömer Özcan’ın rehberliğinde Düzce’yi gezen rehberler 2. gün ise Akçakoca’yı gezecekler. 

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar