YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KURUGÖL İÇİN İMZALAR ATILDI!

372

Düzce Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı (TURSAV) ve Birliğimizin iş birliğinde Düzce’de bulunan Korugöl Tabiat Parkı, sürdürülebilir turizme kazandırılıyor.

Düzce Belediye Başkanı  Faruk Özlü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürü Musa Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı (TURSAV) Başkan Vekili Yusuf Yazıcı’nın katılımları ile Düzce’de düzenlenen imza töreninde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Düzce Belediyesi’ne bağlı Beltaş’a kiralanan Düzce Korugöl Tabiat Parkı’ndaki arazinin kullanım hakkına Tarım ve Orman Bakanlığı’nın izni ile TURSAV da ortak oldu.

Yaklaşık 32 hektardan oluşan alanda günübirlik mesire alanları, kamp alanları, yürüyüş rotaları ve çeşitli aktivite merkezleriyle Düzce’nin turizm potansiyeli gelişecek ve daha fazla turist ağırlanacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, pandemi döneminde turizmin doğaya dönük bir özelliğe büründüğünü kaydederek, “Düzce ellenmemiş doğasıyla da yeni turizm trendlerinin her türlüsüne cevap verebilecek nitelikte bir bölge.” dedi.  Başkan  Faruk Özlü ise, “Gerçekten burada turizm adına yapılacak olan her çalışma çok değerli. O bakımdan bizim Düzce Belediyesi olarak bu bölgede yapılacak her çalışmaya katkı sunmak gibi bir görevimiz var.” diye konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar